Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O säker


Om man är väldigt säker på bokstaven O. Då är man väl Osäker?




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-01 10:23



Bookmark and Share


  thyra
Så klart! Kul!
2018-07-03

  ULJO
Självklart
2018-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag osäkrad...
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP