Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam hymn i sommarfamn

Som svepande drag av en pensel
de reser sig böljande mjukt
mot det envisa sommarljuset.
utan något högre än ljungen
där ripor sig gömmer i riset

Ett landskap i samklang med saknad
när tårar trillar däruti
det vackraste skuggorna randa
renarnas spetsiga horn.

Jag vandrar så gärna i tystnad
mot horisontens mjuka gardin
ljuden från livet som jäktar
för att hinna i sommarens fäbod
tystnar i vinterns sordin




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ