Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå kunde

hitta hem i skogen fylld av själar
ser dem alla skälva av sin skulds jargong
han som ständigt tynger själars krassa gång

Långt därborta uti gläntan
ser jag en av kött och blod
börjar redan glädjas
spelar en charad

strax jag åter märker
hur min hand som strävar
ack,så nära kommer

Åter speglar minnen
med sin falska glans
Närhet är ett otyg
när man saknar mod

Åter är jag vilse
fast de vilsna läses
lika lätt som runor

Aldrig blir jag varm.

Om jag ändå kunde




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 22:12



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Tack!
Den är nog jag i mångt och mycket.
Så känns bra om det märks att den har betydelse. :)
2018-07-01

  Viksten
Dikt som berör mig
Känsla
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ