Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Vissa dagar känner jag mig tom.
men nu funderar jag på
om det är något man kan känna?

Om det är tomt så finns väl inget?
om det är inget så känner man inte!?
Eller hur känns det när det är tomt?

Efter jag känt mig tom ett tag
så brukar stilla tårar stiga.
Så kanske är det så att tom är en känsla trots allt.
Eller så är det att jag saknar något,då jag ju är tom,som gör mig ledsen.

Sådär,nu har jag återigen lyckats få ha både fel och rätt på samma gång,hmm
Det är inte lätt att veta vilken fot man ska stå på....




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-02 00:08



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Modig?
Kanske :)

Dock är inte mitt problem att känna utan mer att förmedla vad jag känner till de som är närmast.

Inget jag är ensam om skulle jag tro. ;)
2018-07-03

  katastrofromantiker
Väl fångat!
Tomheten är lurig... Den känns liksom just tom, precis som du beskriver den.
Men tomhet är fylld av känslor, svåra känslor. Man måste sätta sig i lugn och ro och sjunka ner i tomheten lite för att komma i kontakt med de känslorna.
Du är modig! :)
2018-07-03

  Fulbergarn

om tårar trillar så kan det ej vara tomt
för även tårar kommer från någonstans
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ