Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit,skit,skit.

Vad är det för kitt
som valde livet mitt
att göra till sitt!

Kitt, kitt, kitt
över hela livet mitt.
Känns inte alls fritt!

Nu får det vara nog
rår inte för att han dog
har haft nog av knog!

Och så han, han bara drog!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-02 20:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
Arma tösa <3
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP