Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är ju trevligt med ångest eller hur?

Verkligheten är
och har alltid varit
så överskattad

Onykterhet bygger
upp mer än vad
den förstör

Normen kliar
i bakhuvudet
för narkotika
är ju så farligt

Är det verkligen
så konstigt
att vi dricker
att vi knarkar
och flyr

När verkligheten
ständigt framstår
som så förfärlig


För det är ju så härligt med ångest,
Eller?




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 21:42



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jaa men det är underbart...livet går sååå bra nu...som en dans..
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus