Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker men har redan svar

Jag läste en gång om det fria ordet!
Har också hört talas om den fria människan.

Hur är det möjligt?

Är frihet egentligen bara ett ord för att man har modet att spränga en barriär trots att det står tusen åter!

Jag har hört folk säga att det är ett fritt land men vad betyder det?
Finns det någon frihet på riktigt?
Vems frihet är det?
Min eller din?

Har någon ett svar på vad frihet är så låt höra!

Själv tror jag på frihet fast jag tvivlar på dess existens.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ