Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens förfall

Det dämpade morgonljuset fick alla sinnen att slappna av. Hela mitt väsen smög fram utan att riktigt förnimmas. Anade bara det mjuka andetaget och sucken som tvingade fram sin tillvaro Trots längtan,passion och en tid av glädje så kikade vemodet fram i horisonten. Likt dimmans slöjor över vattnet drog den fram över mina sinnen Just där det vackra magiska ljuset mötte mörkrets stilla reträtt. Livet tog ett stilla andetag just innan alla viljor vred på den ännu flämtande lågan. Jag älskar dessa ögonblick som lustigt nog är min största passion,sitt lugna temprament till trots! Stillheten tar fram min friaste musa. Stillheten raserar också hela mitt liv om jag låter den sporra mig i sträck.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ