Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många sätt att leva.

Jag vill släppa allt
kasta mig ut
Skita i eländet
bara fly
låta vägen stilla min oro
Få njuta
av nyhetens behag

Men

Våga
Våga
Våga

Jag somnar stillsamt på min kudde
z
z
z
z
schhhh
z
z
Jag vaknar
slår upp ögonen
känner hur lugnet
har lagt sig
jag kan åter njuta
av allt det lilla
uppskatta tryggheten
förnimma ljuvligheten

Som en doft från barndomen




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-04 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Regression är inte att underskatta.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ