Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VERKLIG TRAGEDI

Om något utomjordiskt liv blev känt,
får man hoppas att det var intelligent.
För det vore en verklig tragedi -
om de var lika dumma som vi.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 337 gånger
Publicerad 2018-07-05 18:10



Bookmark and Share


  E94068
Det finns för fan inget liv som är så korkat som Homo Sapiens. Berlinmuren,negerslaveriet.Till och med flugorna är klokare. Och det dummaste av allt är en Malmösosse
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström