Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Järntorget, Göteborg


Mötesplats Järntorget

 

Julimånadens första vecka, stadens puls har gått ner till vilonivå, spårvagnstrafiken har glesats ut och ett lugn råder vid hållplatsen nu på morgonen.

Glaskrossande ljud hörs från återvinningsbilen som hämtar tomglas efter restaurangfestande gäster, jag är på väg till mitt arbete och detta är en av de sista arbetsdagarna före min kommande semestervecka.

Jag ser fram emot en samlad semesterledighet då klockan kommer att bli liggande och ticka för sig själv medan jag kommer att ha solen som min tidsmätare under en lång ledighetsvecka.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 08:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...gott att kunna sakta ner och få den välbehövliga vilan...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65