Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåligt

Viskar


Känns naturligt

Allt är så skört

Fel strof av mjuka toner
på sammetsbotten
kan spräcka din rosenpulpa

Ljuvhet går förlorad i vacuumsvart hål

Tassar på tå
Löses upp som kristaller av socker
I vatten som sorlar mjukt
över grönmossfärgade stenar

I mina ögon
är dina ögon
djupgrönare än så

Min viskning dör ut i virvlar av dig
Jag njöt av det sista
som sirenens sång




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ