Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel sanning?

Ett ord är ett ord

En bokstav

mindre ändå

Tillsammans de spira
En trädgård av liv

Väv av ren fantasi
Eller
skön värld att leva uti?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-06 13:17



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Tack. Tröttnar ofta på mina egna ord. Då är det skönt att ta till sig andras. Dina här nu tex.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ