Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att bygga.

Du kom till mig. Talade om hur mycket du älskade mig.
Bara mig. Att framtiden var vår. Du ville bygga.
En framtid. Med mig. Vi skulle gifta oss.

Få barn. Skapa vår egen familj.
Så snart som du skiljt dig. Från ditt misstag.

Hur lång tid tar det. Frågade jag dig.
Det kan jag inte svara på. Sa du. Men.

Medans vi väntar. Kan vi ju försöka.
Tiden går så fort förbi. Varför slösa bort.

Vår tid. Var redan slut. Innan den ens.
Började.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund