Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan havet.

Ge mig en chans att bevisa att jag menar allvar.
Den här gången vet jag precis vad jag vill.

Med oss. Med dig och mig.
Ingen tvekan. Inga tvivel.

Fast du är inte fri. Att fatta.
Sådana beslut. Sa jag.

Jag är fri. Sa du. Hon vet inte vad jag gör.
Hon är långt borta. På andra sidan.

Havet. Där finns. Det du valde.
Istället för mig.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund