Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudets fel

Jag är rädd för monstret under min säng
I min garderob
den rispar alltid med långa naglar
och min kropp ryser okontrollerat
varje natt samma sak
håller jag på att förlora fotfästet
kommer någon att spärra in mig snart
så jag får gå med vit tvångströja?
varför just jag?
vad har jag gjort för att förtjäna detta monster?
kanske är det mitt huvuds fel
stygga,stygga huvud
som trollar fram ensamhet och skräckhistorier




Fri vers av Vargens ögon
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-06-10 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon