(En engelsk variant på den förra)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En engelsk variant på den förra)


The Lovers


Ripped veil passes by

Small cloud cover the shy moon
in the summernight




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-06-10 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet