Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan.

Inget tog egentligen slut.
Det bara fortsatte.

På ett annat sätt
Än innan. Innan.

Ditt giftermål.
Med henne.

Som. Tror.
Att allt bara.

Var en affär.
Allt var på allvar.

Hela tiden. Älskade.
Blev älskad. Kanske.

Mer än någonsin.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund