Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga tider

Tystnad. Som en osynlig.
Gled jag fram. Vid din sida.

Jag existerade. Fast.
Nej, ändå inte.

Om man inte hörs.
Så finns man inte.

Var ledorden.
Du bad mig.

Äta upp.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-07 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra med poesi som innehåller paradoxer. Dikten i sig är ett kall efter något, vänskap, kärlek eller något annat. Gillar att dikten är kort. Få ord fylld med poesi.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund