Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejtingtjänster

dejtingtjänster
Tinder, match.com och nån till

när jag börjat prata med nån kvinna
så mår jag bara dåligt efter nån dag

vad är det för fel på mig?
jag orkar inte engagera mig

det är väl helt enkelt för bra
att bo bara med en katt?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-08 11:12



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
LarsJ: Njäe - jag börjar mer och mer tro att jag bara ska leva med katter hädanefter... :-D
2018-07-08

    Lars J
Är du säker på att du gillar kvinnor? ;-P haha. det är ok om du tar bort denna kommentar :D
2018-07-08

  katastrofromantiker
Jag bor också med en katt! Funkar skitbra! =)
2018-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar dejtingtjänster.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP