Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för Dig

Allt för Dig


Jag måste vara stark.
Det vet jag.

Jag måste vara säker på allt jag gör.
Även om jag inte är det.

Jag måste veta allt.
Kunna allt.

Jag ”måste” så mycket
Att det driver mig från vettet.

Jag måste så mycket…
För Dig.

För att jag älskar Dig så vansinnigt mycket.




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros