Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaffa ett jobb

Fokusera på ditt liv.
Inte mitt. Skaffa ett jobb.

Sa du med ett självgott.
Leende. Konstigt. Sa jag.

När allt du vill. Är att jag.
Ska vara där för dig.

Natt som dag. Ta hand om.
Dig. Serva. Dig. Lösa alla dina.

Problem. Med att du inte.
Kan försörja dig själv.






Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund