Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsung

Samsung. Din bästa vän.
Som hjälper dig. Att bedriva.

Ditt dubbel liv. Bevarar.
Dina hemligheter. I säkert.

Förvar. Från de som inte.
Har behörighet. Att få veta.

Vilka planer. Du smider.
Du. Ser dig. Som oantastlig.

Samsung. Din livspartner.
Som du. Hotade. Att slå.

Sönder. Mitt huvud med.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-08 16:53



Bookmark and Share


  jba VIP
Jag gillar rytmen i denna, men ska erkänna att jag har lite svårt för alla punkteringar.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund