Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista festen

bilden av en ödesmättad kväll
festen som inte slutar väl
drycker och droger sammanblandas
dagen gryr, en har slutat andas

efteråt är inget som förut
en av er har uppnått vägens slut
bra på att ta för sig av vad livet bjöd
jakten på snabba kickar blev hans död




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-08 20:33



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Tragiskt men tyvärr verklighetsförankrat..
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP