Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en bomb

Men, den kyssen. Den var en bomb.
Som exploderade. Över mig. I mig.

Hungrig, sökande och målmedveten.
Tog den sig in i varje tum av min kropp.

Slukade alla minnen av lögner. Och.
Skit. Som du annars sprider omkring.

Dig. Mig. Bara borta. Sådär.
Några minuter. Sedan. Tystnad.

Tystnad.
Bomb.
Är.
Du.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund