Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du sov




Jag andas där du sov
Smeker mig där din hud har svettats
Fingrar på det du lämnat kvar
Och låter tankarna vandra långsamt
Viskar ditt namn i avtrycken
Som blandas med dina dofter som gömmer sig i kudden




Fri vers av Tess74
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-09 23:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin dikt om kärlek och längtan.
2018-07-13

    Ken Cassel
Hm!
En bra text tror jag trots att den var
lite kort och kunde ha bearbetats
lite mera

Men min applåd får du

Ken
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74