Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min adress





Det finns så mycket vi inte har gjort än
Så många nakna nätter jag vill ge dig
Jag saknar dina fingrar
Din hud
Allt som andas dig

Mitt vilda hjärta galopperar
Hela vägen till din adress
Där jag hör hemma




Fri vers av Tess74
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-09 23:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Andas längtan och kärlek
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74