Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din junkie




Du vet inte hur det känns
Att vilja knarka dina andetag
Eller hur mycket jag klättrar på väggen
För att fånga en sekund av minnet
Av hur du rör mig

Eller känslan av hur dina kyssar smakar

Jag har tappat alla timmar
Men vet att det har gått alltför lång tid
Och jag är rädd att jag ska glömma din doft
Glömma hur jävla mycket du får mig att brinna




Fri vers av Tess74
Läst 502 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-09 23:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Där band av kärlek inte kan brytas.
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74