Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkesskada kanske...

En arborist han föll nyss ner som... .. .
Något som jag ej innan hört talas om
Sådant lär visst ske
när han på skogsvändan e´
Han faller likt en fura när han får bråttom...










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-11 07:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nog för att andras arbete, kunde vara just nog, ändå har en som visst fog, av eget värv, störta sig i fördärv, gråten i o med eget anlete.
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt