Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar hatar jag livet lite extra

Vissa dagar är livet extra fult
Människor är extra idiotiska
Så jävla puckade
Äckliga
Vidriga
Men då lyser de fina desto mer
Strålar över klotet
Dränker mörkret hos de andra i ljus
Hindrar mitt inre ifrån att förtäras
av simpelheten hos ett andefattigt, syniskt folk
Vissa dagar känns slagen mot boxningssäcken
Underbart
Vissa dagar känns gasen i botten på motorvägen
Som det enda rätta
Vissa dagar kan min vrede inuti ersätta ett kärnkraftverk
Lika giftig och skadlig
Vissa dagar vill jag fly till ett evigt raveparty
Och stanna




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-07-11 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta