Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lyckad synergi

Om jag ska leva, så vill jag leva på riktigt
Då vill jag ta vara på varje dag
Känna att jag vill stanna ett tag
Jag vill inte fastna i mitt mörker
Jag vill inte att livet ska rusa förbi
Vill inte missa all livsmagi
Jag vill åka med och känna vinden i håret
Jag förlorade dig, men jag vill inte ha förlorat mitt liv
Och gudarna ska veta att jag kämpar för att vara konstruktiv
Jag vill att sorgen ska färgas randig av glädje och skratt
Och om kärleken finns därute så vill jag ha den direkt
Vill inte vänta, vill ha det äkta och det äkta är inte perfekt
Det ska vara enkelt utan krav
Söker en lyckad synergi
En glad röra av energi
Livskraft
Om det finns därute, ta mig dit.
Nu, nu nu! Jag är ingen monolit




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta