Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln

vissa nätter
mellan solnedgång
och soluppgång

spinner hon sitt nät
lägger det mellan husen
från vägg till vägg

hon är förtrollande
hon är farlig
och hon dansar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-11 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilket Kai Martin sjöng att han inte gjorde...

https://www.youtube.com/watch?v=wjaxIUzCS3o

2018-07-12

    Lena Söderkvist VIP
Lika enkelt som vackert.
2018-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Gudrun Schymann?
2018-07-11

  Viksten
Possokongro
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP