Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartan

jag vet det mesta
som finns att veta
om musik

men om mig själv
vet jag inte
speciellt mycket

jag vet fortfarande
inte riktigt var jag ska gräva
eller vad jag ska läsa

för att hitta,
lära känna
mig själv

de böckerna,
den kartan
har jag inte hittat




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-12 21:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Finns alltid folk som "vet" hur man är he he
2018-07-14

    Lars J
Det viktigaste är att den kartan inte finns hos andra utan den finns där i dig själv så fortsätt att sök och poesin är ett utmärkt verktyg att ha till hands under sökandet. Men sträva inte efter att skapa en text för att publicera den här utan skapa den för dig själv istället annars kommer prestationsångesten att ställa till det.
2018-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Ok... Vem är Elton Motello?
(Googla inte!)
2018-07-12

  träsnidaren
Fortsätt och sök..det är det som är intressant!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP