Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på fel sätt

Du såg att något var fel
men felet var inte det du först trott.
Du målade dina ögonbryn till bågar
och läpparna blev som hallon.

Din sorg den var tung
och hemligheter blev tyngre.
Skratten blev högre
när du gick längre och längre in i rummet.

Det blev jobbigare att leva livet
när du insåg att du inte levt ärligt.
Du har lögner för dig själv
som du så gärna vill bli av med.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-12 22:27



Bookmark and Share


  elefant0121
Känns att läsa. Mitten kändes lite extra. Sorgligt och jättefint!
2018-07-13

  Angela Bohlin VIP
Texten berör läsare
2018-07-13

  träsnidaren
Denna text fångar mig, den vill säga mig något. Fastnade verkligen för sista stycket. Mycket klokt, insiktsfullt och bra.
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream