Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast

jag har en del texter
som är under arbete
sparade som utkast

jag filar och slipar
och försöker vässa dem
till nånting jag kan lägga upp

framgången är varierande
vissa hopplösa fall
åker ut efter en tid

andra ligger kvar
och bearbetas
hur länge som helst

och så finns det
lyckligtvis de
som genomgår ett genombrott

texter
som faktiskt får förena sig
med mina publicerade texter här




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-13 00:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cohen kunde hålla på flera år med en text.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP