Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God is in the house

Här är jag nu
vid Sussex Square
där havet och klipporna
kan anas i bakgrunden
hur jag än gör
vad jag än gör
finns möjligheten alltid
att göra annorlunda
på ett annat sätt

I vilket hus finns han
när han inte samlar
sina lärjungar på scenen
i ett försök att bearbeta
den tragedi
jag också är en del av
nedsläckt och avstängd
vill jag inte mer

Vi lever en stund till




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 08:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är allestädes närvarande och inte begränsad till byggnader.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP