Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

Jag en virvelvind

Jag är obekväm som fan

För att jag bryr mig




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ