Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt spel

Det var du som ville.
Inte jag. Jag litade inte.

På dina ord. Du sa.
Det som passade. Situationen.

Det som andra vill höra.
Var fanns. Någonsin.

Kärleken. Omsorgen.
Sanningen. Förståelsen.

För vad du utsatte.
Mig för. Igenom dina.

Lögnaktiga spel.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-13 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund