Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakens klagan.

Hör hennes klagan.
Drakblodet droppar och hon hoppas
Grottan är stor
Fånad i sitt blod
Vidundret gråter och vill ut
Varenda minut




Fri vers av Vargens ögon
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-06-10 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon