Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stig,två liv

Livets stig är underlig

Man kan vandra sida vid sida
ändå se helt olika ting

Den ena ser ravinen och faran
Den andre ser bara de gyllene blommorna på höjden ovan.

Någon snubblar till
medan den andre dagdrömmer
känner det mjuka gräset

När stigen når sitt slut så har de vandrat samma väg
men levt helt olika liv.

Lyssna
Tro
på dina medvandrares upplevelser
vare sig de är stora eller små.
de är viktiga ändå.

Men glöm inte
De är inte dina




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-14 00:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
prima budskap
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ