Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Jag kanske älskar djur så mycket då ingen fågel någonsin tryckt ner mig, ingen hund har slagit mig och ingen katt har skrikigt fula ord efter mig.
Dom är så rena, så oskyldiga och harmlösa.
Enklaste svaret är väl att flytta ut till skogen och bli en fågel.




Fri vers av Trasigtglas
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 01:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra
så är det
vill också
vara en fågel
i alla fall
emellanåt
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas