Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig

Varför skulle du vilja va med någon som mig?
Någon så ostabil
Någon så olycklig i varje sekund jag inte spenderar med dig
Varför skulle du älska mig
När ingen annan gör det
Varför skulle du inte lämna
När alla andra har




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-17 03:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna känns... Och bränns...
2019-01-17

    Ken Cassel
Ryck upp dig, vännen
Pessimisten har aldrig vunnit några segrar...

Allt gott till dig

Ken
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas