Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörk himmel av hat?

Himlen är mörk
är det av hat?
stjärnan på himlen visar mig vägen
våra hopp finns i våra hjärtan
vindarnas hemliga dans




Fri vers av Vargens ögon
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-06-10 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon