Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen

 

Är du ledsen min vän?
Vill du följa med mig
ut på ängen?

Där kan vi lägga oss
ner och se molnen
stäva förbi

Det lättar min vän
att få se molndans
en stund




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 545 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2018-07-14 08:11

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Riktigt busbra lekfull dikt men med samma grundton
2018-07-16

  M.Eta
Mycket rogivande så sant!
2018-07-15

  Blomma-Stjärna VIP
Det väcker barnet i mig att ligga på rygg i gräset och se molnen dansa - så fint!
2018-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Men har du sett ett moln i byxor?

Faktum är att sommarmoln och sommarträd är oerhört rogivande.
2018-07-14

  Kungskobran VIP
Molnen lyfter sina slöjor mot skyn
de ger mig den underbaraste vyn,
fantasin känner ingen gräns
och får mig att falla i trance.
Molnslöjornas dunkla ljus ger mig
en föraning till älskogsrus

2018-07-14

  Fulbergarn
Hm det har jag glömt att göra i år
2018-07-14

  M M Mannheim VIP
Som att se upp, ut i evigheten! Och förstå hur små vi egentligen är!
2018-07-14

  Syrran77
Skönaste sommarnöjet!
2018-07-14

    Sefarge VIP
Topp!
Det är det enkla
som är det enorma!
I all sin enkelhet.
:)
2018-07-14

  HenrysDotter
Känns rogivande och tryggt
2018-07-14

  Stefan Albrektsson
Ja, visst är det så!! Molnens lätta flykt, utan att fastna, är en fin tröst.
Tycker om den rytmiska mångfalden som ger dans till stroferna.
Dikten är dessutom vilsam rent grafiskt. Snyggt!
2018-07-14

  Bodingen VIP
Bara det inte är nya orosmoln...
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten