Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El-aktivt

Amerikan friar till svensk tös
av frieriet blir hon så nervös
när det tänks på kel...
Till mycket har ni el...
Blir kyss en stöt inte alls seriös???





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-14 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt