Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomänniska

Jag borde bara sluta nu på en gång
Men jag vet ej hur,
mitt hjärtats slag
vet inte hur  jag ska sluta

Jag ger av min tid,
tankarna i min hjärna
luften i mina lungor
blodet i mitt hjärta
håren på mina armar
intrycken i mina ögon
Utan ett uns tillbaka

Jag har aldrig ändrat på mig
När jag trott mig utvecklats,
har jag bara för tid en avvecklat
små, ynka delar av mig
Men jag är fortfarande jag

Jag biter mig ofta i tungan,
oroar mig att bli dömd,
när jag älskar mer än någon annan
Jag kan inte riktigt acceptera att jag är jag

Jag undrar hur allt gick fel ibland,
påminner min dömda själ om varför
När jag inte ens har några verkliga svar

Jag vill inte stanna i mörkret,
jag vill upp till ytan
Det gör så förbaskat ont
Jag fastnar allt för ofta i vågorna
Det är så svårt att andas ibland,
när vattnet fyller mina lungor
Jag är min egna livvakt,
kastar ut livbojor själv
Tar emot själv,
men då och då
ligger jag kvar i,
stannar upp i uppdragandet 


Att jag ibland nästan drunknar,
påminner mig om vem jag är

Fylld av vatten,
känslostormar,
omtankar, 
ovillkorligt,
evigt,
Älskande.





Fri vers av Nimbus VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-07-15 21:33



Bookmark and Share


  Femme Fatale
jag gråter.....jag känner igen mig så mycket, Att alltid ha ett omättligt bekräftelsebehov, Att ingen orkar med djupet inom en och de intensiva känslorna. Att inte kunna acceptera jaget och att alltid ge sig för höga krav. trots att jag är ca 20 år äldre än dig, så tragglar jag mig igenom samma livsmönster....
2019-11-07

  charlotte
Jag skymtar en olycklig människa men jag önskar dig all lycka framledes
2019-11-03

  Valter Örn VIP
Det känns svårt när man älskar och man är fylld av omtanke, men inte får motsvarande gensvar. Men förtvivlas ej;
en person som du får så småningom sin belöning.


2018-07-17

    ej medlem längre
Mycket bra formulerat och igenkännande.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP