Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den patetiske Instagram- poeten

den patetiske poeten
postar på Instagram
vill ha uppmärksamhet
bara lite grann

men hans önskan
kommer på skam
då hans katt tar
en riktig grand slam

bilder av katten,
av middagar, av solnedgångar,
av den egenodlade dillen och salladen
följarnas uppmärksamhet fångar

men dikterna
går närmast spårlöst förbi
man ska inte posta
nånting med substans i

vad lär han sig då av detta?
det är inte lätt att vara Instagram-poet
ämnena ska vara lätta
det han känner är mest tomhet

så, vad ska en patetisk poet göra?
sluta skriva är inte ett alternativ
nu får han väl som salt i såren höra
”du får väl skaffa dig ett liv”?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-16 10:57



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Bravo! Posta den på insta :D
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP