Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarplåga

Natten har blivit till en sommarplåga.
Skratten har blivit till gråt.
Tårar och svett gör lakanet blött.
Ångesten väntar under sängen.

Längtan efter dig börjar bli en saga.
En saga jag vet aldrig kommer inträffa.
Du är långt borta och väggarna är för tjocka.
Likt en mur fångar den mig i frustration.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream