Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina skrivna ord.

Jag vet att det vore bra för dig.
Om jag höll käften. Stängd.

Inte valde att uttrycka mig.
Igenom. Mina. Skrivna ord.

Allt som du har gjort. Syns.
Där. Svart. På Vitt.

Nu. Passar inte det dig.
Då jag saboterar. Dina.

Planer. På att leva.
Den amerikanska.

Drömmen. Igen.
Med hjälp. Av din.

Så kallade.
Hustru.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-16 17:35



Bookmark and Share


  annapoem
Wow
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund