Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner inget.

Det är en skam.
Att leva. Som du.

Gör. Allt för att.
Få. Det du. Vill.

Andras känslor.
Vet du inget om.

Kan inte känna.
Medlidande.Ånger.

Så fort. Som du.
Gjort. Någon illa.

Är det för dig.
Borta och glömt.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 17:42



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Stark text!
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund